Koelkast reparatie Amstelveen

Koelkast reparatie Amstelveen

Koelkast reparatie Amstelveen verhelpt de meest uiteenlopende problemen met koelkasten. U kunt hierbij denken aan de koel-vriescombinatie, een aparte koelkast of vriezer of een Amerikaanse koelkast.
koelkast reparatie amstelveen

Koelkast reparatie Amstelveen repareert o.a. de volgende merken:
Bosch, Siemens, Miele, Beko, Samsung, Bauknecht, Liebherr, enz.

Niets is zo erg als een koelkast of vriezer die er ineens mee ophoudt. De vriezer valt uit en u kunt al uw diepvries spullen weggooien. Ook een koelkast die in eens niet meer koelt is een probleem, want alle etenswaren bederven. In de winter kunt u nog een en ander buiten zetten, maar wat te doen in de zomer?

Voor veel huishoudens wordt de koelkast gezien als een van de meest belangrijke witgoed machines in de keuken. Het is dan ook zeker belangrijk dat u uw machine in goede condities houdt. Laat bij het geringste mankement iemand naar uw koelkast kijken. Doet u dit niet, dan kan dit resulteren in verlies van geld en eten.

Koelkast reparatie Amstelveen is als geen ander bekend met alle koelkast problemen en kan u met raad en daad terzijde staan. Onze monteurs zullen u altijd eerlijk advies geven over de haalbaarheid van de koelkastreparatie.

Koelkast reparatie Amstelveen hanteert een vaste prijs van 72,60 euro voor het bezoek van de monteur.
De monteur zal u aansluitend direct laten weten hoeveel de kosten zullen zijn voor reparatie en eventuele onderdelen. 3 maanden garantie op reparatie en onderdelen (mits door ons geleverd). Wilt u de machine na onderzoek niet laten repareren, dan betaalt u alleen 72,60 euro voor het bezoek. U betaalt dus nooit te veel.

Witgoed reparatie Amstelveen: Uw witgoed monteur in de regio.