Koelkast reparatie Amstelveen

Koelkast reparatie Amstelveen

Koelkast reparatie Amstelveen verhelpt de meest uiteenlopende problemen met koelkasten. U kunt hierbij denken aan de koel-vriescombinatie, een aparte koelkast of vriezer of een Amerikaanse koelkast.
koelkast reparatie amstelveen

Wij repareren o.a. de volgende merken:
Bosch, Siemens, Miele, Beko, Samsung, Bauknecht, Liebherr, enz.

Niets is zo erg als een koelkast of vriezer die er ineens mee ophoudt. De vriezer valt uit en u kunt al uw diepvries spullen weggooien. Ook een koelkast die in eens niet meer koelt is een probleem, want alle etenswaren bederven. In de winter kunt u nog een en ander buiten zetten, maar wat te doen in de zomer?

Voor veel huishoudens wordt de koelkast gezien als een van de meest belangrijke witgoed machines in de keuken. Het is dan ook zeker belangrijk dat u uw machine in goede condities houdt. Laat bij het geringste mankement iemand naar uw koelkast kijken. Doet u dit niet, dan kan dit resulteren in verlies van geld en eten. Wij zijn als geen ander bekend met alle koelkast problemen en kan u met raad en daad terzijde staan. Onze monteurs zullen u altijd eerlijk advies geven over de haalbaarheid van de koelkastreparatie.

Koelkast reparatie Amstelveen

Uw koelkast bewaart tientallen etenswaren die anders zouden bederven als u ze op kamertemperatuur laat staan. Het is een fors apparaat, een van de drie objecten die de keukendriehoek in keukendesign vormen. Het heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig, maar als het ooit defect raakt, kan men in de verleiding komen om het helemaal weg te gooien. Is een koelkastreparatie de moeite waard?

De gemiddelde levensduur van een koelkast in 2022 is ongeveer 10-15 jaar, hoewel sommige modellen meer dan 20 jaar meegaan. Als uw koelkast oud is en op zijn laatste benen loopt, is vervanging de betere optie. Als uw koelkast echter nieuw of van middelbare leeftijd is en in relatief goede staat verkeert, is een reparatie wellicht de betere optie.

Sommige reparaties zijn duurder en complexer dan andere. Een eenvoudige koelkastreparatie kan bijvoorbeeld het vervangen van een pakking zijn om uw koelkastdeur af te dichten. Als je koelkast intern helemaal kapot gaat en de reparatiekosten hoog oplopen, denk je daar misschien anders over. Al met al is een eenvoudige reparatie veel goedkoper en tijdrovender dan het hele apparaat te vervangen. Als er iets misgaat met uw koelkast, kan het onderzoeken van het probleem of het raadplegen van witgoed reparatie Amstelveen u helpen bepalen wat een serieus probleem is en wat niet.

Wij hanteren een vaste prijs van 72,60 euro voor het bezoek/diagnose van de monteur.
De witgoed monteur zal u aansluitend direct laten weten hoeveel de kosten zullen zijn voor reparatie en eventuele onderdelen. 3 maanden garantie op reparatie en onderdelen (mits door ons geleverd). Wilt u de machine na onderzoek niet laten repareren, dan betaalt u alleen 72,60 euro voor het bezoek. U betaalt dus nooit te veel.

Witgoed reparatie Amstelveen: Uw witgoed monteur in de regio.