Wasmachine reparatie Amstelveen

Wasmachine reparatie Amstelveen

Wasmachine reparatie Amstelveen voert dagelijks reparaties uit aan alle merken wasmachines in Amstelveen en omgeving. wasmachine reparatie amstelveen

Er komt een dag, dan begeeft zelfs de meest duurzame wasmachine het opeens. Dit kan gepaard gaan met ongewone geluiden uit uw machine, of u merkt dat deze water lekt. Ook is het mogelijk dat u opeens vlekken of verkleuringen op uw wasgoed tegen komt, die afkomstig lijken te zijn vanuit de wasmachine.

Wasmachine reparatie Amstelveen komt meteen, ongeacht de aard van het probleem.
Bij ons kunt u doorgaans meteen terecht voor een afspraak, onze monteur staat desgewenst de volgende dag al bij u op de stoep. Wij repareren alle gangbare merken wasmachines, gewoon bij u thuis, professioneel en netjes. Onze monteur zal uw woning dan ook nooit achterlaten voordat alles weer netjes is opgeruimd.

Ons team van wasmachine specialisten beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van storingen en defecten van alle gangbare wasmachine merken. Of het nu een elektronica storing op het moederboord betreft, of dat uw wasmachine last heeft van wasluis, binnen een mum van tijd hebben wij het probleem voor u opgespoord. Hiervoor brengen wij standaard 72,60 euro in rekening.

Wasmachine reparatie Amstelveen

De meeste reserve onderdelen hebben wij standaard op voorraad; bij wasmachine reparatie Amstelveen dus geen onnodig lange wachttijden voordat uw reparatie afgerond is – vaak kunt u uw machine nog dezelfde dag weer in gebruik nemen.

Maar wat is nou eigenlijk wasluis? Het betreft een veelvoorkomende aanslag in de wasmachine, waar de meeste mensen nog nooit van gehoord hebben. Deze aanslag lijkt op een vettige substantie die afkomstig is van huidschilfers, vet en zeepresten. De aanslag zet zich vast aan de binnenste elementen van de wasmachine en is dus net altijd zichtbaar van buitenaf. Het geeft een onfrisse, rotte geur af en zorgt in een later stadium ook voor vlekken op het wasgoed. Uiteindelijk kan wasluis, ook wel vetluis genoemd, zelfs een scheur in het trommelkruis van de wasmachine veroorzaken.

Wasluis kan voorkomen worden door de machine op gezette tijden op hoge temperatuur, 90 graden te laten draaien. Hierdoor worden bacteriën gedood en wordt de aanslag grondig weggespoeld.

Ervaart u problemen met uw wasmachine bel dan witgoed reparatie service Amstelveen en ontdek het gemak voor onze reparatie service aan huis.