Witgoed service Amstelveen

Witgoed service Amstelveen

Witgoed service Amstelveen heeft uw ijskast binnen een handomdraai weer op orde.
Een kapotte koelkast kan soms lange tijd onopgemerkt blijven. In veel gevallen blijft de koelkast weliswaar werken, maar gaan de prestaties sluipenderwijs achteruit. Wellicht merkt u helemaal niets totdat uw ijskast er op een dag helemaal mee stopt. Vaak had dat met behulp van tijdig onderhoud voorkomen worden. Maar hoe had u aan kunnen zien komen dat uw koelkast het binnenkort begeeft?witgoed service amstelveen

Een goede indicator voor het correct functioneren van uw koelkast is het geluid van de motor. Moderne koelkasten en vriescombinaties maken lang niet meer zoveel lawaai als vroeger, maar toch is het geluid van de draaiende motor over het algemeen duidelijk hoorbaar. Maakt uw koelkast opeens ongekend veel lawaai? Dan is het zeker tijd om een monteur te bellen.

Maar er zijn ook meer subtiele indicatoren af te lezen uit het geluid van uw koelkast. Zo kan het voorkomen dat de motor continue blijft draaien, ook wanneer de koelkast niet op z’n hoogste stand staat ingesteld. Dit is iets anders dan het langer draaien van de compressor bij energiezuinige modellen en/of -instellingen, waarbij de compressor standaard langer door gaat. We zeggen in en non-stop draaiend geval dat de koelkast door blijft lopen. Dit duidt over het algemeen op een probleem met de thermostaat van de ijskast; ook hiervoor bent u bij witgoed service Amstelveen aan het juiste adres.

Ook kan het voorkomen dat uw koelkast juist stiller is dan u gewend bent. Ook dit is een indicator dat er iets niet helemaal goed werkt. Net als de doorgedraaide motor, kan dit op een probleem met de thermostaat wijzen. Ook is het mogelijk dat de compressor van uw ijskast stuk is. Witgoed service Amstelveen lost problemen met de compressor van uw ijskast in de meeste gevallen eenvoudig en  vakkundig voor u op!

Wij repareren alle merken koelkasten en koel/vriescombinaties, tegen scherpe tarieven en uiteraard gewoon bij u aan huis. Makkelijk, betrouwbaar, deskundig en snel! Dus waar wacht je nog op? Bel uw witgoed monteur aan huis.